H3Cars

H3Cars is gespecialiseerd is in autopoetsen, kleine reperaties, Car Hifi, navigatiesystemen, multimedia, telefonie, alarmsystemen, voertuigvolgsystemen en diverse elektronische accessoires welke het autorijden comfortabeler maken.

Dankzij de jarenlange ervaring met deze producten krijgt u een uitgebreid advies. Daarnaast heeft u bij H3Cars de mogelijkheid om de apparatuur op professionele wijze in uw auto te laten monteren.

H3Cars levert en monteert de betere merken car audio- en navigatiesystemen, dit in een uitgebreid assortiment en grotendeels uit voorraad leverbaar. Door het zorgvuldig in de gaten houden van de nieuwste ontwikkelingen kan H3Cars in ieder budget en in iedere auto een passende oplossing voor een perfect geluid bieden. H3Cars werkt alleen rechtstreeks met de officiƫle importeurs, waardoor u verzekerd bent van goede garantievoorwaarden.

H3Cars is voorzien van gratis parkeergelegenheid en telefonisch bereikbaar via 06-57532557 en 06-41943354 of via cars@h3works.nl.

Om tot een goede vergelijking te komen van de speakers die het beste aansluiten bij uw muzieksmaak, zijn o.a. de volgende merken beschikbaar:
– Pioneer
– Kenwood
– Alpine
– Sony
– Rockford Fosgate
– MTX
– JBL
– Ground Zero
– Kicker
– Clifford