H3 Cars

Wie zijn wij:

H3 Cars is een bedrijf dat gespecialiseerd is in auto poetsen, kleine reperatie, carhifi, navigatie-systemen, multi-media, telefonie, alarmsystemen, voertuigvolgsystemen en diverse electronische accessoires welke het autorijden comfortabeler maken.

Dankzij onze jarenlange ervaring met deze producten kunnen wij u een uitgebreid advies geven. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om de apparatuur door ons op professionele wijze in uw auto te monteren.

Wij leveren en monteren de betere merken caraudio en navigatie-systemen, dit in een enorm uitgebreid assortiment en grotendeels uit voorraad leverbaar. Door het zorgvuldig in de gaten houden van de nieuwste ontwikkelingen kunnen wij in ieder budget en in iedere auto een passende oplossing bieden tot een perfect geluid. H3 Cars werkt alleen rechtstreeks samen met de officiƫle importeurs waardoor u verzekerd bent van de juiste garantie-voorwaarden.

Hier vind u ons:
H3Cars is gevestigd aan de Voorsteven 9 te Etten-Leur. Dit is in Etten-Leur Noord en voorzien van gratis parkeergelegenheid. Uiteraard kunt u telefonisch contact met ons opnemen 06-57532557, 06-41943354 of ons mailen info@h3works.nl.

Grote verscheidenheid in demonstratie-apparatuur:
Om tot een goede vergelijking te komen van de speakers welke het beste aansluiten bij uw muzieksmaak kunt u bij ons terecht voor de volgende merken:
– Pioneer
– Kenwood
– Alpine
– Sony
– Rockford Fosgate
– MTX
– JBL
– Ground Zero
– Kicker
– Clifford