Lekkere belegde broodjes die op eerlijke wijze en met liefde worden gemaakt door onze mensen.


Waarom?

Het concept van H3Food is als project van een van onze vrijwilligers ontstaan. Ook dit is weer een manier om heerlijk bezig te zijn met iets waar je blij van wordt.

We halen zo veel mogelijk ingrediƫnten uit eigen tuin en kippenren, gebruiken huisgemaakte en zo mogelijk dagverse producten. Onze missie is een eerlijk, betaalbaar en smakelijk broodje te maken, waarmee we een breed publiek laten genieten.

Download hier onze prijslijst.

Hoe werkt het?

U bestelt uw gewenste lunch uiterlijk op de dag van levering voor 10:00 uur. Een aantal dagen of weken van tevoren bestellen is natuurlijk ook mogelijk en haalt bij onze mensen een beetje de druk van de ketel.
U bestelt telefonisch (076-7506597) of per e-mail (info@h3works.nl) en krijgt vervolgens via e-mail of whatsapp een betaallink van “Plink” toegestuurd, die u via iDEAL of met uw banksoftware/app betaalt.
Bij regelmatige bestellingen is bestellen op factuur bespreekbaar.
Wij leveren de broodjes vanaf 12:00 uur op uw adres. De exacte tijd geeft u aan ons door en wij plannen onze fietskoerier in. Mocht het niet in de planning passen dan zoeken wij onmiddellijk contact met u.

Let op: uw bestelling wordt ingepland zodra wij van Plink de bevestiging krijgen dat uw betaaltransactie is afgerond.