Over Ons

Wie wij zijn…

Wij zijn een begeleidingsorganisatie die fungeert als broedplaats en doorstroomhuis voor en door mensen met en zonder een afstand tot de arbeidsmarkt en voor mensen die op een of andere manier (tijdelijk) zijn vastgelopen in hun leven of niet (meer) lijken te passen in de maatschappij.

Alle mensen zijn gelijkwaardig en verdienen de mogelijkheid om in de samenleving te participeren met hun eigen kwaliteiten. Zij verdienen het (gevoel) gerespecteerd en geaccepteerd te worden en zo te kunnen komen tot een zo groot mogelijke autonomie.

Doen waar je goed in bent en graag doet, een dagritme hebben, werkervaring opdoen, sociale vaardigheden uitbreiden,  samenwerken en elkaar inspireren, dragen bij aan een fijner leven en een positiever zelfbeeld; dat is ons streven.

H3Works richt zich op mensen tussen de 16 en 67 jaar oud.
De begeleiding die desgewenst wordt geboden, heeft tot doel om mensen (weer) meer in hun kracht te zetten en een stap in hun persoonlijke ontwikkeling en groei te laten maken. Hierbij worden dagbesteding, participatie, opleidingstrajecten, tests, cursussen, workshops, krachtgesprekken en coaching als middel gebruikt.

Liefde voor mens en materiaal
Omdat H3Works wil bijdragen aan een beter milieu zullen veel producten uit het basisassortiment vervaardigd worden van gebruikte goederen en materialen (bijvoorbeeld hout, metaal, kunststof, meubels of kringloopgoederen). Hierdoor krijgen deze producten een uniek en exclusief karakter. Deze producten worden, naast de producten die de individuele deelnemers aanbieden, verkocht via de webwinkel of te koop aangeboden op markten. U kunt ook producten bestellen als deze niet voorradig zijn of als u een persoonlijke wens heeft. H3Works kent een aantal initiatieven waarmee een breed scala aan goederen en diensten wordt aangeboden.

Bij H3Works wordt gewerkt vanuit het Hart, Hoofd en Handen (de drie H’s) en worden mensen en materialen met liefde benaderd.

Bent u enthousiast over H3Works, volg dan onze Facebookpagina, bezoek onze webwinkel of kijk eens op Instagram.

Helpen, creëren, (structureel) doneren of op andere manier verbinden? Ga naar onze Vriendenpagina of stuur een persoonlijk bericht via  info@h3works.nl.

Liefs,

Het H3Works-team