Werkplekken

Wij bieden meerdere werkplekken aan waar jij kan werken om jouw doelstellingen te bereiken.

Houtwerkplaats

In onze houtwerkplaats bieden we enerzijds mensen de mogelijkheid om een bestaande liefde voor houtbewerking tot uiting te laten komen en anderzijds mensen verliefd te laten worden op het therapeutische effect van houtbewerking. Het is mooi om te merken dat je even heerlijk uit je hoofd kunt en mag zijn.

Werken met hout brengt rust, stimuleert creativiteit en helpt je iets concreets te creëren.

Fiets- Scooter Werkplaats

In onze fiets- en scooterwerkplaats werken mensen met plezier aan reparaties en opknapbeurten.
Het is fijn om te sleutelen, het zorgt dat je even uit je hoofd bent.

H3Bikes geeft mensen de kans om onder begeleiding van een ervaren reparateur de nodige ervaring en kennis op te doen. Naast een werkervaringsplek is H3Bikes ook een plek waar je een MBO-praktijkverklaring kunt krijgen en zo met een landelijk erkende verklaring de fietsenmakersbranche in kunt gaan als het niet lukt via een reguliere MBO-opleiding.

Verkoop

In onze webwinkel kunt u alle goederen vinden die gemaakt zijn door de H3werkers.
De producten hebben vaak een uniek karakter omdat zij vervaardigd zijn van op dat moment voorhanden zijnde materialen.

Neemt u eens een kijkje wat H3WorkS zoal vervaardigt. Uw specifieke wensen kunt u  met ons bespreken door een berichtje te sturen.

De door u bestelde producten kunnen qua kleur soms iets afwijken i.v.m.  de weergave van de foto. Als u een product wilt komen bekijken dan kan dat in onze showroom. Laat ons via een berichtje weten dat u komt kijken, dan zorgen wij voor de koffie. Wij vertellen u dan gelijk welke mooie dingen wij doen in ons pand.

Naaiatelier

De gezelligste afdeling van heel H3Works met momenteel alleen nog dames. Via Pamba krijgen we diverse opdrachten binnen. Naast de opdrachten is er ook ruimte voor eigen producten. We hebben onder ander anderen keukenschorten, mondkapjes, tassen en sjaals gemaakt.

Moestuin

We hebben een vaste groep waar we elke week in de moestuin mee aan de slag gaan. Er is altijd nog een mogelijkheid om je aan te sluiten aan onze groep. Vorig jaar is er een start gemaakt met het maken van de bedden. We hebben in de tussentijd al flink wat uitgezaaid. De radijsjes, kroten, spinazie zijn al opgekomen en verschillende sla soorten zijn geplant. Dit zal elk seizoen weer veranderen. Elke week kijken we vol trots naar de moestuin. Het leukste is natuurlijk dat we per week resultaat zien van ons werk.